Ei ole inhimillistä ongelmaa, jota ei voitaisi ratkaista älyn ja rakkauden avulla.

Teosofinen Palvelujärjestö

Teosofinen Palvelujärjestö (Theosophical Order of Service eli TOS) on toiminut maailmalla jo yli sata vuotta. Sen perusti Annie Besant vuonna 1906 yhdessä muiden maailman hädän tunnistaneiden kanssa.
Suomessa TOS:n toiminta käynnistyi syksyllä 2008. Sen tarkoituksena on lievittää maailman hätää tukemalla eettisin perustein valittavia kohteita, muun muassa kouluja ja lastenkoteja. TOS on niiden yhteenliittymä, jotka rakastavat palvellessaan. Uskomme, että jokaisen ihmisen sydämessä asuu myötätunto.
Olemme kaikki yhteydessä toisiimme niin ilossa kuin kärsimyksessä.

Auttaa voi monin tavoin

Ihmisillä on erilaisia mahdollisuuksia palvella. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä.

Avustuskohteet

Olcott Memorial High School (Adyar, Chennai, Intia)
Sosiaalista tasa-arvoa lisäämään perustettu koulu, joka tarjoaa ilmaisen koulutuksen ja ruokailun vähävaraisten perheiden lapsille. Koulussa on paikka noin 500:lle oppilaalle.
Social Welfare Center (Adyar, Chennai, Intia)
Keskus, joka tarjoaa päivähoidon ja ruokailun köyhistä oloista tuleville lapsille ja käsityökoulutusta nuorille naisille. Paikka sadalle lapselle.
Boys Hostel (Adyar, Chennai, Intia)
Koti orvoille tai muuten perusturvaa vailla oleville lapsille. Paikat 15–20:lle lapselle.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä:
Ritva Lappi
p. 050 413 2701
ritva.lappi(at)elisanet.fi

Toiminnan tukeminen

Halutessasi tukea TOS:in toimintaa ota yhteyttä Ritva Lappiin.
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2023 Teosofinen seura ry