Aikain viisaus

Besant Annie
253 s.
11,00 €
nidottu
Tässä teoksessa Annie Besant esittää yksinkertaisesti ja selvästi teosofian perusajatukset ja yleiset totuudet yhtenäisenä maailmankäsityksenä, ja samalla sen verran erityisseikkoja kuin on tarpeen ymmärtääksemme näiden perusajatusten keskinäisiä suhteita.
Lisää koriin

Ajatusmuodot A.B&C.W.Leadbeater

Besant Annie ja Leadbeater C.W.
85 s.
13,00 €
sidottu
Miltä rakkaus näyttää? Entä miksi kiukku tarttuu niin helposti tai ilkeä ajatus toisesta ihmisestä saattaa vahvistaa omaa pahaa oloa? Mitä tapahtuu kun ajattelet myötätuntoisesti vaikeuksissa kamppailevaa ystävääsi?
Selvänäkijät Annie Besant ja C.W.Leadbeater antavat ymmärtää ajatusmuotojen olevan olioita, joilla on valtava voima......
Lisää koriin

Blavatskyn salaiset kirjat

Reigle David ja Nancy
188 s.
26,00 €
nidottu
Kirjassa selitetään mm. H.P.Blavatskyn Salaisen Opin taustoja uudesta näkökulmasta. Reiglet valottavat myös SO:n yhteyttä buddhalaisuuteen, erityisesti Mula kalacakratantraan, ja pohtivat teosofian ja buddhalaisuuden eräiden käsitteiden eroja ja yhtäläisyyksiä.
Kirja on parinkymmenen vuoden työn tulos.
Lisää koriin

Buddhalainen mietiskely

Samdhong Rinpoche
116 s.
12,00 €
nidottu
Tämä kirja esittelee erittäin selkeällä tavalla mietiskelyn perusperiaatteet.
Lisää koriin

Damodar Mestarin oppilas

Carpelan Pirkko (toimittanut)
175 s.
12,00 €
nidottu
Damodar K. Mavalankar (1857 - ?) oli aikansa huomattavimpia teosofeja ja okkultisteja. Hän oli The Theosophist- lehden toimittaja.
Lisää koriin

Dharma

Besant Annie
103 s.
10,00 €
nidottu
Voimmeko löytää dharman aattesta tyydyttävämmän perustan, jolle eläminen voidaan järjellisesti rakentaa?
Lisää koriin

Elä mietiskellen

Fjellander - Nyborg Ingrid
60 s.
8,00 €
nidottu
Mietiskely on yritys tulkita niitä salaisia sanomia, jotka liittyvät kaikkeen elämämme eri vaiheissa kohtaamaamme.
Lisää koriin

Elämän ajaton viisaus

Codd Clara M.
272 s.
13,00 €
sidottu
Mitä on elämä? Vietämme sitä melko huolimattomasti ja kulutamme sitä hyvin tietämättömästi. Kaikki ympärillämme on elämää, vaisto jokaisessa atomissa, jokaisessa henkäyksessä ja kaikkialla laajassa universumissa....
Lisää koriin

Esoteerisen filosofian perusteet

Blavatsky H. P.
82 s.
6,00 €
nidottu
Tämä kirja pyrkii johdattamaan lukijan ymmärtämään Esoteerisen filosofian perusteet.
Lisää koriin

Etsi tietä

Rohit Mehta
81 s.
6,00 €
nid.
Valoa tielle - kirjan herättämiä ajatuksia.
Kirjan nimi ETSI TIETÄ on otettu itse Valoa tielle - kirjan tekstistä. Se on eräs lyhimmistä mietelmistä ja koko opetus oikeastaan kiertää näiden kahden sanan ympärillä.
Tämä tutkielma on syntynyt Intian T.S:n päämajalla, Benaresissa pienelle opiskelijaryhmälle pidetyistä luennoista.
Lisää koriin

Hiljaisuuden ääni

Blavatsky H. P.
152 s.
7,00 €
sidottu
"Hiljaisuuden ääni" -kirjan käännös on otettu "Kultaisten ohjeiden kirjasta", eräästä niistä teoksista, jotka annetaan idässä mystiikan tutkijan käteen. "Kultaisten ohjeiden kirja" käsittää noin 90 pientä kirjoitelmaa, joista muutamat ovat Buddhaa vanhempia. Kirjasta on vuosikymmenien aikana julkaistu useita suomenkielisiä painoksia.
Lisää koriin

Hindustanin luolista ja tiheiköistä I

Blavatsky H.P
384 s.
25,00 €
sidottu
Intiaan saapuu seurue, joka koostuu venäläisestä naisesta, amerikkalaisesta miehestä ja kahdesta englantilaisesta. Gulab Lal Singh -nimisen joogin opastuksella he matkustavat Intian pohjoisosissa tutustuen sen luontoon, kansoihin, historiallisiin monumentteihin ja henkisen elämän mysteereihin.
Kirja ei ole kuitenkaan varsinainen matkakirja. H.P.B punoo eri aikoina tapahtuneista tositapauksista kertomuksen yhdestä suuresta matkasta.
Lisää koriin

Hindustanin luolista ja tiheiköistä II

Blavatsky H.P
383 s.
25,00 €
sidottu
Venäläinen nainen, yhdysvaltalainen Eversti ja kaksi englantilasta Miss B. ja Mr W. matkustavat Intian pohjkoisosissa seuranaan kolme Intialasita, Mulji, Narayana ja nuori Bengalilainen babu. Seuruetta opastaa salaperäinen joogi Thagur eli Gulab Lal Singh ja tämän opetuslapsi Ananda Swami.
Kirjassa tutustutaan Intian dramaattisiin tapahtumiin, mogulien arkkitehtuurin ihmeisiin ja intialaisen okkultismin erikoisuuksiin.
Lisää koriin

Idän ja lännen henkinen yhteys

Griffiths Bene
182 s.
11,00 €
nidottu
Tämä kirja on tekijän tarkka analyysi sekä idän ajattelusta että kristinuskosta. Kirjailija näkee idän ajattelussa ratkaisun tämän päivän lännen suurimpaan ongelmaan - rationaalisen, maskuliinisen ajattelun ylipainottuminen, intuitiivisen, feminiinisen ajattelun kustannuksella....
Lisää koriin

Ihminen näkyväisenä ja näkymättömänä

Leadbeater C.W.
139 s.
17,00 €
sidottu
Ihminen on merkillisen monisyinen olento ja hänen menneen, nykyisen ja tulevan kehityksensä tutkiminen on ehtymättömän mielenkiintoista kaikille, jotkia arvostavat ja ymmärtävät ihmisen hienompia energiatasoja.
Arvostetun selvänäkijän kuvaukset tässä teoksessa ovat vastaus moniin ihmisen luovan puolen kehitysmahdollisuuksiin.
Lisää koriin

Ihmisen seitsemän prinsiippiä

Besant Annie
90 s.
10,00 €
nidottu
Teosofisten opetusten mukaan ihminen on olemukseltaan seitsenäinen eli ihmisen rakenne on seitsenjakoinen. Ihmisen perusluonteeseen kuuluu seitsemän aspektia, sitä voidaan tutkia seitsemältä eri näkökannalta ja se on koostunut seitsemästä erilaisesta olemuspuolesta, prinsiipistä.....
Lisää koriin

Ihmisen uudistuminen

Burnier Radha
72 s.
7,00 €
nidottu
Teosofi ei etsi viisautta hyödyntääkseen itseään. "Ei itseään, vaan koko maailmaa varten hän elää", ja mitä syvemmin hän on omistautunut ihmiskunnan uudistumista koskevaan asiaan, sitä kiihkeämmin hän pyrkii ymmärtämään itseään ja maailmaa, ja tunkeutuu elämän salaisuuteen.
Lisää koriin

Ihmiskunnan haasteet

Samdhong Rinpoche
40 s.
7,00 €
nidottu
Nykypäivän ihmiskunta kohtaa monenlaisia haasteita, joiden ratkaisuksi me kaikki voimme soveltaa jokapäiväisessä elämässämme tässä kirjassa osoitettuja ehdotuksia.
Lisää koriin

Itsen löytäminen

Taimni I.K
236 s.
12,00 €
nidottu
Tässä kirjassa intialainen tiedemies ja filosofi, tri I.K.Taimni esittää itsekasvatuksen filosofian ja menetelmän, jonka pohjalta jokainen ihminen voi lähteä itsetutkimuksen ja itsensä toteuttamisen tielle.
Lisää koriin

Itsen tunteminen rakkauden avulla

Taimni I.K
54 s.
5,00 €
nidottu
Yhteyden saavuttamiseksi Jumalaan eli kuten yleisesti sanotaan Itsen tuntemiseksi voidaan astua useita vaihtoehtoisia polkuja.
Tämä kirja kuvaa Antaumuksen eli rakkauden polkua, jota sanskritinkielessä sanotaan Bhakti-margaksi.
Lisää koriin

Itsen tuntemisen salaisuus

Taimni I.K
112 s.
8,00 €
nidottu
Kirja kuvaa mestarillisesti PRATYABHIJNA HRIDAYAM teosta 20 tiivistetyn aforismin puitteissa. Oheinen kirja sopii erityisesti niille, jotka ovat oppimassa mietiskelyn taidetta niin, että he voivat sukeltaa syvälle tiedon sisäisiin maailmoihin ja vetää sieltä esille kaiken, mitä ei voida ilmaista kielellisesti.
Lisää koriin

Jooga

Besant Annie
91 s.
16,00 €
nidottu
Kirjassa esitellään yleiskatsaus joogasta ja valmistellaan opiskelijaa tutkimaan ja soveltamaan käytäntöön joogan pääteosta "Patanjalin joogasutria".
Lisää koriin

Joogan tiede

Taimni I.K
417 s.
33,00 €
nidottu
Joogan tiede on todellakin olemassa!
Tämä kirja esittelee sen kiinnostuneelle tutkijalle, joka haluaa tietää sekä joogan harjoittamisen tuomista eduista että tähän toistuvasti aistit ylittävään oppiin liittyvistä perusedellytyksistä.
Lisää koriin

Joogan tiede sanasto

Taimni I.K
64 s.
10,00 €
nidottu
Sanasto I.K.Taimnin kirjoittamaan Joogan Tiede kirjaan.
Lisää koriin

Jälleensyntyminen

Annie Besant
83 s.
13,00 €
nidottu
Eräs Viisauden Mestari on sanonut, että se mitä länsimaat eniten tarvitsevat on tieto jälleensyntymästä ja karman laista. Vaikka jälleensyntymisen ajatus onkin jo suuressa määrin levinnyt länsimaihin, sen todellisuuden hyväksyminen ei ole vielä samassa määrin tapahtunut. Tämä pieni teos pyrkii osoittamaan hypoteesina pidetyn jälleensyntymisajatuksen todenperäisyyden luonnon tosiasioihin ja terveeseen järkeen perustuen.
Lisää koriin

Kalevalaisten esi-isiemme usko

Angerwo, Willie
291 s.
20,00 €
nidottu
Tämä kirja on suuri kunnianosoitus suomalaisten ikivanhalle viisaudelle ja toimii myös samalla loistavana kansojen kulttuuriperinnön vertailevana tutkielmana.
Teoksen kirjoittajan, teosofi ja lääkäri Willie Angervon esipuheesta käy ilmi, että J.W. Snellman oli hänelle suuri innoituksen lähde teoksen kirjoittamisessa.
Lisää koriin

Kasvissyönti ja vegaanius elämäntapana

Teosofinen Seura ry
68 s.
15,00 €
nidottu
Fyysisen kehon synnyn ja ylläpidon perustana on ruoka, mutta ei ole samantekevää mitä syöt.
Tämä kirja pyrkii muutamilla sivuilla kuvaamaan ravinnon ja elämän pyhää ykseyttä ja antamaan viitteitä kasvissyönnistä ja vegaanisesta elämäntavasta.
Lisää koriin

Korkeahenkisen elämän lait

Besant Annie
76 s.
10,00 €
sidottu
Puhumme järkkymättömistä luonnonlaeista joilla ymmärrämme tavallisesti fyysisiä lakeja, joita emme voi ylittää. Harvoin tulemme ajatelleeksi, että on olemassa myös henkiset luonnonlait, jotka ovat yhtä ehdottomat. Niitäkään ei voida ylittää, ei rikkoa tai sivuuttaa.
Lisää koriin

Korkeamman tietoisuuden evoluutio

Pablo Sender
204 s.
25,00 €
sidottu
Kirja valaisee henkisen olemuksemme luonnetta, sen avautumista evoluution myötä ja sitä työtä, jota me kaikki voimme toteuttaa osallistuaksemme tietoisesti tähän kosmiseen matkaan.
Ihmisen perusolemuksen ja tietoisuuden ymmärtäminen antaa pohjaa ymmärtää itseään ja elämäänsä.
Kirja myös haastaa abstraktia ja intuitiivista käsityskykyämme, sellaista, joka johtaa yhä syvempään ymmärrykseen ja oivallukseen
Lisää koriin

Krisnamurtin sisäinen elämä

Sanat Aryel
308 s.
30,00 €
nidottu
Krisnamurtin sisäinen elämä on hyvin ihmeellinen tarina, eikä vain siksi, että hän salasi sen yli viisikymmentä vuotta.
Aryel Sanat paljastaa tätä rakastettavaa ja moniselitteistä miestä ympäröivien kiistojen keskuksena olevat myytit.
Lisää koriin

Kristinuskon salainen puoli

Annie Besant
167 s.
10,00 €
nid.
Tämän kirjan tarkoituksena on viitoittaa muutamia ajatusratoja kristinuskon perustana olevia suuria totuuksia kohti, jotka tavallisesti jäävät huomiotta ja liiankin usein kielletään.
Lisää koriin

Kuka minä olen

Ramana Maharshi
15 s.
1,00 €
nidottu
Nam Yar (Kuka minä olen?) muodostaa ensimmäisen ohjeiston Mestarin omin sanoin. Tämä on lyhyesti Bhagavan Sri Ramana Maharishin opetus.
Lisää koriin

Kuoleman toisella puolella

Leadbeater C.W.
126 s.
8,00 €
nidottu
Kuolema on asia, mikä kiinnostaa tietenkin jokaista ihmistä, sillä jonakin päivänä tulevaisuudessa täytyy jokainen ehdottomasti kuolla. Tuskin on ketään, lukuunottamatta jotakuta aivan nuorta ihmistä, jonka läheisyydessä ei olisi jo poistunut joku syvästi rakastettu henkilö. Yhä edelleen on olemassa paljon virheellistä ja tyhmää uskomusta kuolemasta, mikä saa paljon pahaa aikaan, ja aiheuttaa kärsimystä...
Lisää koriin

Luonnonhenget työssä ja touhussa

Hodson Geoffrey
143 s.
16,00 €
sidottu
Lue ja tutustu ihastuttaviin luonnonhenkiin! Arvostettu selvänäkijä Geoffrey Hodson on tarkkaillut ja kuvannut tonttuja, haltioita, maahisia, menninkäisiä, kääpiöitä, undiineja, merenhenkiä, keijukaisia, sylfiidejä ja deevoja ihastuttavan yksityiskohtaisesti tässä kirjassa.
Lisää koriin

Luova hiljaisuus

Mehta Rohit
119 s.
15,00 €
nidottu
Rohit Mehtan psygologisessa kommentarioissa Luova hiljaisuus näytetään monin esimerkein sekäå monesta näkökulmasta miten tulisi suhtautua kohtaamiimme asioihin.
Lisää koriin

Mestarien kirjeet A.P.Sinnetille

Carpelan Pirkko (toimittanut)
527 s.
40,00 €
sidottu
Luonto on yhdistänyt kaikki valtakuntansa osat magneettisen myötätunnon hienoilla langoilla, ja jopa tähden ja ihmisen välillä on keskinäinen vuorovaikutus....ote KIRJEESTÄ 47.
Lisää koriin

Mestarin jalkojen juuressa

Alcyone
70 s.
5,00 €
sidottu
Tässä kirjasessa on esitetty hyvin yksinkertaisesti ja selkeästi ne eettiset perusominaisuudet, jotka henkiselle polulle pyrkijältä vaaditaan: erottamiskyky, pyyteettömyys, hyvä käytös ja rakkaus.
Kirjasen helppolukuisuus voi olla jopa hämäävää, mutta "opetus voi tuottaa hedelmää ainoastaan, jos se toteutetaan elämässä".
Tämä kirja on muodostunut aarteeksi ja oppaaksi itsekasvatuksen vaikealla tiellä lukuisille eri uskonnollisista perinteistä tuleville ihmisille eri puolilla maailmaa.
Lisää koriin

Mestarit ja polku

Leadbeater C.W.
366 s.
18,00 €
sidottu
Tässä kirjassa C.W. Leadbeater tuo esille ihmisen perimmäisen tarkoituksen maailmassa, jossa elämme.
Lisää koriin

Mietelmiä kokelaille II

Ram N. Sri
140 s.
7,00 €
sidottu
Mr. N. Sri Ramin Mietelauseita kokelaille on ollut innoituksen lähteenä niin monille..
On rakkautta , joka avaa sielun silmät, valaisee kaiken, mikä on kauneinta henkilöissä ja asioissa.
Lisää koriin

Muinainen Viisaus Moderni Tietämys

Nicholson Shirley
223 s.
23,00 €
nidottu
Tässä teosofisen ajattelun esittelyssä tekijä osoittaa elävästi, että jotkut H.P.Blavatskyn Salaisessa Opissa hahmottelemat ajatukset ovat nyt asettuneet kulttuuriimme, että uusi tieteellinen kehitys, uudet henkiset mielen asenteet, ovat alkaneet näyttää toteen tätä "jumalten viisautta".
Lisää koriin

Opas henkisen elämän elämiseen

Nicholson Shirley
91 s.
8,00 €
nidottu
On olemassa polku, joka voi johtaa uusiin, henkisiin ulottuvuuksiin elämässäsi. Sen neljä peruspilaria ovat opiskelu, meditaatio, itsekasvatus ja palvelu. Tässä kirjassa esitetään tämä ikiaikainen henkinen harjoitus muodossa, jota 2000-luvun ihminen voi noudattaa.
Lisää koriin

Oppilaan polku

Besant Annie
95 s.
12,00 €
nidottu
Moni epäilijä kysyy kuinka ihmisen on mahdollista elää henkistä elämää maailmassa, jossa hänellä on monet velvollisuudet täytettävänään ja elämän kiivas rytmi monine paineineen vie kaiken hänen aikansa ja voimansa. Annie Besant osoitta tässä teoksessa sen olevan mahdollista. POLKU ON AJATON KULKEA...
Lisää koriin

Puheenvuoroja

Yrjö Kallinen
250 s.
8,00 €
sidottu
Yrjö Kallinen, pasifisti ja puolustusministeri. Tässä kirjassa on Yrjö Kallisen omia Septima-loosissa pidettyjä puheenvuoroja. Aihepiiri ulottuu sodan ja rauhan kysymyksistä kasvatukseen ja idän filosofioihin. Ennen kaikkea Yrjö Kallinen kuitenkin pohtii ihmisen olemusta ja todellisuuden luonnetta pyrkien näkemään omalla ainutlaatuisella tavallaan asioiden perussyyt.
Lisää koriin

Raja-jooga

Slater.W.V
139 s.
6,00 €
nidottu
Kirja kuvaa yksinkertaistettua raja-joogaa. Kirja etenee kurssien muodossa ja perustuu tekijän omakohtaiseen käytännön kokemukseen.
Lisää koriin

Salainen Maailma

Sinnet A.P
173 s.
15,00 €
nidottu
Kirja kuvaa Salaisessa Maailmassa 1800 - luvun loppupuolella sattuneita ihmeellisiä ilmiöitä ja tapahtumia.
Lisää koriin

SALAINEN OPPI HAKEMISTO I ja II osaan (käy myös uuteen painokseen lisävihkon kanssa))

Carpelan Pirkko (toimittanut)
436 s.
17,00 €
sidottu
Hakemisto käsittelee ensisijaisesti pääteoksen aineiston käsitteitä ja vasta toissijaisesti sanoja, termejä ja nimiä.
Lisää koriin

Salainen Oppi I, nid. I ja II
(uusi painos)

Blavatsky H.P
yht. 747 s. s.
49,00 €
sidottu
SO I niteet I ja II yhteishinta 49 €. Erikseen ostettuna 30 € / kpl.
Suomentanut Pirkko Carpelan.
TIETEEN, USKONNON JA FILOSOFIAN SYNTEESI
MAAILMAN SYNTY
Lisää koriin

Salainen Oppi II, nide I ja II (uusi painos)

Blavatsky H.P
yht. 850 s.
49,00 €
sidottu
SO II niteet I ja II yhteishinta 49 €. Erikseen ostettuna 30 € / kpl.
Suomentanut Pirkko Carpelan.
TIETEEN, USKONNON JA FILOSOFIAN SYNTEESI
IHMISEN SYNTY
Lisää koriin

Salainen Oppi III

Blavatsky H.P
460 s.
35,00 €
sidottu
Kirja koostuu Blavatskyn jälkeensä jättämistä kirjoituksista, jotka oli tarkoitettu julkaistavaksi Salaisen Opin III osana, mutta jota Blavatsky ei ehtinyt työstää julkaisuvalmiiksi ennen kuolemaansa. Annie Besant toimitti kirjan valmiiksi järjestäen kirjan luvut mahdollisimman yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.
Kirjassa on mm. seuraavat luvut: Hermeettiset ja kabbalistiset opit; Paavali, nykyisen kristinuskon todellinen perustaja; Apollonius Tyanalainen; Itämainen ja länsimainen okkultismi; Mysteerien alkuperä; Salaiset kierrokset; Oppi avataroista; Buddhaa koskeva mysteeri; Silmän oppi ja Sydämen oppi eli sydämen sinetti.
Lisää koriin

SALAINEN OPPI osa I
(kaksi kirjaa, vanha painos)

Blavatsky H. P.
738 s.
30,00 €
sidottu
Kaksiosaisen teossarjan ensimmäinen osa.
Osa 1,1 MAAILMAN SYNTY
Osa 1,2 VERTAUSKUVAKIELEN KEHITYS
Lisää koriin

SALAINEN OPPI osa II
(NYKYINEN PAINOS YKSI kirja, vanha painos)

Blavatsky H. P.
815 s.
30,00 €
sidottu
Kaksiosaisen teossarjan toinen osa.
Osa 2 IHMISEN SYNTY
Lisää koriin

SALAINEN OPPI osat I ja II (vanha painos)

Blavatsky Helena Petrova
1553 s.
60,00 €
sidottu
Kaksiosainen teossarja on TIETEEN, USKONNON JA FILOSOFIAN YHDISTELMÄ.
Osa 1,1 MAAILMAN SYNTY
Osa 1,2 VERTAUSKUVAKIELEN KEHITYS
Osa 2,1 ja 2,2 IHMISEN SYNTY
Lisää koriin

Salaisen opin opiskelua II

Blavatsky H.P
333 s.
34,00 €
sidottu
Vuonna 1888 H.P.Blavatsky julkaisi suurteoksensa Salainen Oppi. Seuraavana vuotena se oli tutkimuskohteena Lontoon Blavatsky-loosin kokouksissa, joissa Blavatsky vastasi tekstin herättämiin kysymyksiin. Pikakirjoittaja kirjoitti muistiin osallistujien puheenvuorot. Tämä kirja sisältää nämä alkuperäiset muistiinpanot suomeksi käännettynä. Kirja antaa elävän kuvan Blavatskysta opetustilanteessa.
Kirjan toisessa niteessä käsitellään Dzyanin kirjan säkeistöjä 4 - 7, Teosofian avainta, ja puheenvuorojen aiheina on mm. planeetat, meteorit, fohat, layapiste, tietoisuus, devachan, karma ja jälleensyntyminen.
Lisää koriin

Salaisen opin opiskelusta I

Blavatsky H.P
350 s.
34,00 €
sidottu
Vuonna 1888 H.P.Blavatsky julkaisi suurteoksensa Salainen Oppi. Seuraavana vuotena se oli tutkimuskohteena Lontoon Blavatsky-loosin kokouksissa, joissa Blavatsky vastasi tekstin herättämiin kysymyksiin. Pikakirjoittaja kirjoitti muistiin osallistujien puheenvuorot. Tämä kirja sisältää nämä alkuperäiset muistiinpanot suomeksi käännettynä. Kirja antaa elävän kuvan Blavatskysta opetustilanteessa.
Kirjan ensimmäisessä niteessä käsitellään Dzyanin kirjan säkeistöjä 1 - 4. Puheenvuorojen aiheena on mm. atomit, fohat, astraalivalo, tietoisuus ja unet.
Lisää koriin

Sisäisestä ulkoiseen muuntumiseen

Mills Joy
104 s.
10,00 €
nidottu
Joy Mills kuvaa luentosarjoissaan tässä kirjassa kauniisti tuota runollista pientä mystistä teosta HILJAISUUDEN ÄÄNI H.P.Blavatskyn viimeistä lahjaa ihmiskunnalle.
Lisää koriin

Sydämen Oppi

Besant Annie Esipuhe
73 s.
6,00 €
sidottu
Poimintoja Hindulaisten kirjeistä. Ne ovat tarkoitetut vain sellaisille, jotka päättäväisesti koettavat elää korkeampaa elämää. HENKINEN elämä ja rakkaus eivät käytössä kulu loppuun.
Lisää koriin

Syntymän ihme

Geoffrey Hodson
48 s.
6,00 €
nid.
Tämä pieni selvänökötutkimus on julkaistu toivossa lisätä isyyden ja äitiyden ymmärtämistä tutkimalla sitä teosofisesta näkökulmasta.
Lisää koriin

Tajunta

Besant Annie
261 s.
13,00 €
nidottu
Tajunta kirjassa Annie Besant kuvaa Salaiseen Oppiin ja Idän viisauteen perustaen tajunnan kehkeytymistä luomisen syklisessä kulussa ihmisen alkuvaiheista hänen täydellistymiseensä asti.
Lisää koriin

Teosofia ja muuttuva maailma

Horstio Sylvi ja Vuorinen Kyllikki (toimittaneet)
199 s.
5,00 €
nidottu
Kirjan artikkelit, joita ovat kirjoittaneet teosofisen liikkeen jäsenet useissa maissa, käsittelevät Viisaususkonnon perusperiaatteita, joita voidaan pitää kuuluvina ihmisen tuntemaan vanhimpaan ja universaalimpaan filosofiaan.
Lisää koriin

TEOSOFIAN AVAIN

Blavatsky H. P.
333 s.
18,00 €
sidottu
Kirja kertoo kysymysten ja vastausten muodossa siitä siveysopista, tieteestä ja filosofiasta, jonka tutkimista varten Teosofinen Seura on perustettu.
Teosofian avain on "avain" siihen oveen, joka johtaa syvempiin tutkimuksiin.
Lisää koriin

Tsakrat

Leadbeater C.W.
125 s.
13,00 €
sidottu
Ihminen on paljon enemmän kuin mitä hänessä voimme nähdä.
"Eräs yleisimpiä erehdyksiä on otaksuma, että aistimielemme havaittavissa oleva on kaikki mitä on aistittavissa" C.W.Leadbeater
Lisää koriin

Valoa tielle

Collins Mabel
148 s.
7,00 €
sidottu
Mabel Collinsin kirjaama teos Valoa tielle on eräs teosofisen kirjallisuuden helmiä.
Lisää koriin

Viisauden Mestarien kirjeitä II sarja

C.Jinarajadasa
126 s.
18,00 €
sid.
Toisessa sarjassa julkaistaan loput C.Jinarajadasan toimittamista Viisauden Mestarien lähettämistä kirjeistä vuosilta 1875 - 1884. Suurin osa on kirjoitettu Henry Steel Olcottille, kirjeitä saivat myös intialaiset ja saksalaiset teosofit.
Kirjeissään Mestarit kannustavat ja tarjoavat näkökulmia, mutta antavat vain harvoin suoria ohjeita.
Saatamme löytää viisaamman näkökulman myös oman elämämme haasteisiin ja koetuksiin.
Lisää koriin

Viisauden Mestarien kirjeitä I sarja

C. Jinarajadasa
128 s.
18,00 €
sid.
Viisauden Mestarit, ihmiskunnan suuret auttajat, näkevät tapahtumien taustat ja kunkin todelliset motiivit. He eivät käske vaan innoittavat jokaista käyttämään omaa harkintaa ja tekemään parhaansa. Pyrkimys edistää koko ihmiskunnan hyvää on varmin tae edistyä henkisesti.
Kirja sisältää 60 autenttista viestiä Mestari Koot Hoomilta ja Mestari Moryalta. He kuvasivat niitä kauaskantoisia päämääriä, jotka ovat heidän työnsä taustalla. Nämä näkymät ulottuvat meidänkin aikaamme pidemmälle.
Henkisestä kehityksestä kiinnostuneille tämä ainutlaatuinen kokoelma toimii sekä tiedon että innoituksen lähteenä.
Juuri nyt, oman aikamme myllerrysten keskellä, koko ihmiskunnan hyväksi tehty työ saattaa olla merkityksellisempää kuin koskaan ennen.
Lisää koriin

Yama ja Niyama

Varma S.S.
43 s.
7,00 €
nidottu
Joogaharjoitus yama ja niyama - molemmilla näyttää olevan yhteinen tarkoitus: alemman luonnon muuttaminen sopivaksi käyttövälineeksi, palvelemaan jumalaista elämää.
Lisää koriin

Zen

Kallinen Yrjö
93 s.
10,00 €
sidottu
Kirjassa yritetään muutamia lähdekirjoja noudatellen esitellä ehkä vaikeimmin tulkittavaa buddhista ajatussuuntaa, joka Japanissa tunnetaan nimellä "Zen".
Lisää koriin
 
 
 
 
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2023 Teosofinen seura ry