25.02.2018 klo 12:00 Tiedostamalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Kurssilla käydään läpi lyhyesti Self-Transformation menetelmän perusteet ja harjoitellaan kehoskannausta ja tunneprosessointia.
Aika 25.2. klo 12-16
Hinta 15 € sisältää väliaikatarjoilun (kahvi/tee + pientä purtavaa)
Fasilitoijina Arto Aitta, Mirva Jaatinen ja Erja Lahdenperä
Tiedostamalla kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia
koulutuksessa käydään läpi lyhyesti Self-Transformation menetelmän perusteet ja harjoitellaan kehoskannausta ja tunneprosessointia.
Kokonaisvaltainen hyvinvointi tarkoittaa sekä fyysistä, psyykkistä että henkistä hyvinvointia. Self -Transformation, itsen muuntaminen -menetelmä kattaa kaikki nämä tasot.
Psyykkinen ja henkinen hyvinvointimme rakentuu pidemmällä Self-Transformation-prosessilla, johon kuuluvat
• kehon energiavirtojen vapauttaminen avaamalla kehoon jääneitä tunnelukkoja tiedostamis- ja hengitys¬harjoituk-sella
• todellisuuskarttamme tarkasteleminen, sisäisten solmujen avaaminen ja potentiaalimme tiedostaminen
• arvojemme selkeyttäminen
• edellisiin pohjaava persoonallisuuden itsehallintaohjelma ja korkeamman luontomme herättäminen
• todellinen muuntuminen ylemmän luontomme avulla
Self -Transformation menetelmästä hyötyvät sekä jotakin tiettyä asiaa työstävät että itsensä tasapainoiseksi kokevat, sillä meillä kaikilla on myös jotain elämää rajoittavia ehdollistumia.
Menetelmän on kehittänyt philippiiniläinen teosofi Vicente Hao Chin. Teosofisen Seuran kansainvälinen presidentti Tim Boyd on suositellut menetelmän käyttämistä, sillä se auttaa soveltamaan käytäntöön sitä, minkä tiedämme todeksi. Samalla menetelmä soveltuu tarkasti kunkin yksilölliseen tietoisuuteen ja elämään.
Self-Transformation menetelmä on yleismaailmallinen ja esim. kehossa olevien tunne- tai energialukkojen avaaminen on mahdollista kaikille riippumatta elämänkatsomuksesta. Riittää että tunnistaa kehonsa tuntemuksia ja hengittää.
ILMOITTAUDU
Hinta 15 € (sis. tee/kahvitarjoilun) maksetaan käteisellä ennen koulutuksen alkua. Tasaraha, kiitos.
Ohjaajina ovat Self-Transformationin fasilitoijat Arto Aitta, Mirva Jaatinen ja Erja Lahdenperä
Perussäännöt kurssilla: luottamuksellisuus, omien rajojensa kunnioittaminen, työskentely ohjatusti omien voimiensa mukaisesti.
• Käymme läpi lyhyesti Self-Transformationin kokonaisuuden ja käsitteistön: ärsykepainikkeet, kuinka tiedostaminen ja hengitysprosessi toimii kehollisten ärsykepainikkeiden työstämisessä, todellisuuskartta, arvojen selkeyttäminen sekä todellinen muuntuminen.
• Seuraavaksi teemme ohjatusti harjoituksen, jossa opetellemme kipujemme ja jännitteiden vapauttamista tiedostamisen ja hengittämisen avulla.
• Kolmanneksi harjoittelemme vaikeiden asioiden työstämistä. Vaikeaa asiaa ei avata eikä sitä tarvitse älyllisesti “ymmärtää”, riittää että tunnistaa hankaluuden ja pystyy kevyesti elävöittämään sen muistissaan sekä huomaa tuon muistikuvan aktivoimat keholliset aistimukset.
• Lopuksi jaamme niitä havaintoja, joita huomasimme harjoitusten aikana.
Self-Transformationin tiedostamis- ja hengitysmenetelmä tunnelukkojen avaamiseksi on turvallinen ja hienotunteinen. Hankaliakin asioita voi työstää kertomatta niistä sen enempää. Jotkut psyykelääkitykset vaimentavat keholliset tuntemukset eli esim. se miltä ahdistus tai pelko kehossa tuntuu. Silloin menetelmä ei oikein toimi.
ILMOITTAUDU
Luennoitsija: Mirva Jaatinen, Erja Lahdenperä, Arto Aitta
Paikka: Vironkatu 7 C 2. Helsinki
Teosofinen Seura ry • Vironkatu 7 C 2 • 00170 Helsinki, Finland • +358 (0)9 135 6205 • info(at)teosofinenseura.fi • teosofinenseura.fi
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:Rohkea RuusuMobiiliversioNormaaliversioWebmasterKirjaudu sisään© 2014 - 2019 Teosofinen seura ry